Pärla med Ung Cancer i Göteborg den 18 november!

Pärla Fuck Cancer-armband tillsammans med Ung Cancer och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära cancer. Ung Cancer stöttar alla de unga vuxna som tvingas leva med eller nära cancer. De ser till att ingen ska behöva kämpa ensam, de skapar mötesplatser, ger personligt stöd, rehabiliterar, informerar och debatterar. Ung Cancer finns när marken skakar och allt förändras. De finns där, varje steg på vägen. 

 

På Ung Cancers Pärldag som görs hos oss på Quality Hotel 11 i Eriksbergshallen den 18 november kan du genom att pärla Fuck Cancer armband göra skillnad för unga vuxna som lever med eller nära cancer! Det är tack vare alla er ideellt pärlande hjältar som Ung Cancer kan fortsätta sitt arbete och de är oändligt tacksamma för all hjälp. 

 

Under pärldagen kommer vi tillsammans att:

– Pärla, knyta & packa Fuck Cancer-armband 

– Höra en av Ung Cancers medlemsföreläsare berätta om sin upplevelse av cancer 

 

Alla oavsett ålder är varmt välkomna på pärldagarna och självklart kostar det ingenting att delta! För dem som vill finns möjlighet att köpa armband samt fika på plats och alla intäkter går då oavkortat till Ung Cancers verksamhet!

 
När: Den 18 november 
Tid: 14.00-17.00
Plats: Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen
Adress: Maskingatan 11, 417 64 Göteborg
 
Det finns ingen åldersgräns och ni kommer och går som ni vill. Det kostar ingenting att delta men det går att köpa armband eller fika under dagen.
Tänk på att vi endast tar swish på plats.
 
Anmäl dig och kanske några nära och kära här (gratis och du kan avboka) så vi vet hur många vi blir: https://link.webropolsurveys.com/Participation
 
Vid frågor eller funderingar kontakta: alfrida.kilvik@ungcancer.se

Hoppas vi ses där!