Välkommen till den hetaste mässan 3-4 maj 2024!

Hur tar du din mat till nästa nivå – Grilla den!

AtEvent i sammarbete med Quality Hotel 11 & Eriksberghallen är stolta över att presentera en helt ny mässa som kommer att tända upp ditt grillhjärta, sätta dina smaklökar i fokus och ta dina grillkunskaper till nästa nivå. GRILLAT äger rum den 3-4 maj i den välkända Eriksbergshallen och riktar sig till alla grillintresserade.

Mässans fokusområden

Våra mästergrillare är här för att dela med sig av sina bästa tips och hemligheter när det gäller grillning, och du kommer att ha möjligheten att se dem i aktion live under mässan!

Här kan du upptäcka allt som behövs för att lyckas med grillningen. Ta del av de senaste inom grilltillbehör, redskap och utrustning

 I detta område finns det mesta man kan lägga på grillen, allt från fisk, vegetariska alternativ och givetvis köttet.

Drycken är ett viktigt komplement till det som ligger på grillen. Här kommer du att kunna utforska ett brett utbud av öl, viner, cocktails och alkoholfria alternativ som passar utmärkt till grillade rätter. 

Har vi övertygad dig att besöka mässan? Klicka på länken nedan och boka din biljett idag!

Observera att åldersgränsen är 18 år. Legitimationskontroll vid entré. Minderåriga med målsman eller barn i barnvagn/bärsele är ej tillåtna.

När du bokar biljett så bokar du in dig på en slottid, 13.00-17.00 eller 18.00-22.00 det är under dessa timmar du får vistas på mässan.

Gå in på grillmässans hemsida och läs mer!